Bewust Beter

a6abc04d3c3b51f5ebf344eb71b2e27dBovo Tours levert bewust beter vervoer. Onze touringcars voldoen dan ook aan de allerhoogste kwaliteitseisen en een goede service staat bij ons hoog aangeschreven. Alleen door goed te luisteren naar uw behoeften, kunnen wij een passende offerte maken die precies aansluit bij uw wensen. Wij doen veel voor onze klanten!

- De scherpste tarieven
Kwaliteit en service staan voorop bij al het vervoer dat Bovo Tours levert. En dat leveren wij voor scherpe tarieven. Wij zorgen altijd voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Indien u meerdere keren per jaar gebruik wilt maken van onze touringcars, bieden wij u graag een van onze gunstige package deals aan. Voordeel hiervan is dat al uw busvervoer in een keer is geregeld en u tegelijkertijd voordeliger uit bent! Graag informeren wij u persoonlijk over de diverse mogelijkheden.

- Flexibel in alle opzichten
Dankzij de grootte van ons wagenpark kunnen wij flexibel inspringen op uw vervoerswens. Heeft u bijvoorbeeld op het laatste moment nog een extra touringcar nodig? Of blijkt dat uw evenement iets uitloopt, waardoor u later wilt worden opgehaald? Met onze 24-uurs dienst regelen wij het direct voor u. Wij luisteren graag naar uw wensen!

- Garantie voor uitstekend onderhoud
Bovo Tours beschikt over een eigen werkplaats waar al onze touringcars door eigen monteurs perfect onderhouden worden. Dankzij preventief onderhoud verkeren onze touringcars altijd in optimale staat. En dat is een blijvende garantie voor een veilige en prettige reis!

- Duurzaam reizen
Bovo Tours voert een bewust en weloverwogen milieubeleid uit voor al het busvervoer. Wettelijk bepaalde milieueisen volgen wij op de voet en deze vormen een belangrijk uitgangspunt bij onze bedrijfsvoering, zoals bijvoorbeeld bij de aanschaf van nieuwe touringcars. Ook hebben wij tijdens de bouw van ons bedrijfspand in hoge mate rekening gehouden met diverse milieubepalingen. Bij Bovo Tours denken we niet alleen aan vandaag, maar ook aan de toekomst. Daarom is onze bedrijfsvoering er op gericht om op een zo duurzaam mogelijke manier ons werk uit te voeren.

Wist u bijvoorbeeld dat reizen met een touringcar een van de meest milieuvriendelijke manieren van transport is? Een touringcar is per persoon veel schoner dan reizen per auto, trein of vliegtuig!