In gebruikname nieuwe touringcars

Bericht geplaatst op: 1 juni 2012

1 juni 2012.

Bovo Tours koopt een aantal nieuwe touringcars, en presenteert deze met trots aan het personeel en partners.
Wij hebben 4 nieuwe Mercedes touringcars in gebruik genomen, en een nieuwe Scania touringcar.

Hieronder enkele impressies van de openingsceremonie van de 4 nieuwe Mercedes touringcars.

Onze nieuwe touringcars:

IMG_0362

DSC01941

Aandachtig luisteren wij naar de toespraak van onze Directeur, Michel van der Voet:

IMG_0368

IMG_0363

Bij Bovo Tours weten we wat feesten is:

DSC01939

DSC01940

Het artikel in het Leidsch Dagblad, door Wilfred Simons:

Met Britta, Deveney, Savannah en Djim naar Berlijn.

ROELOFARENDSVEEN - Tevreden kijkt Directeur Michel van der Voet van Bovo Tours naar de bekleding van zijn nieuwe touringcars. De stoelen zijn zwart en grijs, met een gouden bies. Onder de stoelen ligt vinyl met een parketprint. "Strak en zakelijk, dat vonden we weer eens wat anders" zegt hij. "We zijn de eerste touringcaronderneming in Nederland die dit heeft". Van der Voet presenteerde gistermiddag vier nieuwe touringcars aan het personeel.

Een vijfde touringcar werd die ochtend al ingezet voor een reis naar Londen. Een zesde touringcar, een Mercedes Sprinter, komt over enkele weken. De touringcars hebben schone Euro 5-motoren waarmee de chauffeurs door de binnensteden van Berlijn en Londen mogen rijden. De kosten zijn ernaar: de investering bedraagt 1,3 miljoen euro, 'exclusief BTW'. Touringcarbedrijf Bovo Tours in Roelofarendsveen hield het afgelopen jaar de hand op de knip. Het gedrag van reizigers is tijdens een recessie moeilijk te voorspellen. Kiezen zij vaken voor een busrit, in plaats van voor trein, vliegtuig of eigen vervoer? Of sneuvelt de luxe van een dagtocht, die Bovo Tours in eigen beheer organiseert, als eerste?

Van der Voet en zijn Commercieel Directeur Ahmed Daghbach konden echter langlopende contracten afsluiten met nieuwe, grote klanten. Dat gaf genoeg vertrouwen om de aankoop te doen. Bovo Tours werkte bij de aankoop samen met drie branche-genoten: Oostenrijk in Diemen, Maaskant in Lith en Havi in Rijssen. Tezamen vroegen zij een offerte voor vijftig touringcars, af te nemen binnen uiterlijk vijf jaar. Evobus Nederland in Nijkerk, onderdeel van Mercedes Benz, bood de beste deal. De financiering gaf van der Voet nog hoofdbrekens. Lokale banken wilden zijn bijna 65 jaar oude bedrijf geen leningen verstrekken, maar bij ING Lease was het dan uiteindelijk toch raak.

Alle touringcars bij familiebedrijf Bovo Tours hebben nummers, maar deze nieuwe vier kregen ook namen. Dochters, neven en nichten van de families van der Voet en Driessen zijn vernoemd. Britta, Deveney, Djim en Savannah. Zij knipten zelf het lint door van de touringcar die hun naam draagt. Bij de aankoop van nieuwe touringcars in de toekomst komen ook de kinderen van personeel voor vernoeming in aanmerking.