Verhuur op maat

 afd59c32c854a2db85c08b13b955d086 (1)voor een dag uit met uw bedrijf, school, (sport)vereniging of vriendengroep? Dat kan Bovo Tours voor u verzorgen. Van een schoolreisje naar een attractiepark of dierentuin, tot een meerdaagse reis naar het buitenland voor een kamp. Ook verzorgen wij vervoer van en naar evenementen en congressen en zijn wij gespecialiseerd in vervoer van zakelijke klanten.

Wij maken gebruik van luxe touringcars die geschikt zijn voor alle groepsgroottes. Zo hebben wij Sprinters met maximaal 19 zitplaatsen voor de wat kleinere groepen. Bent u met meer reizigers? Dan kunt u gebruik maken van onze 50-persoons touringcars. Reist u met nog meer mensen? Dan zetten we een touringcar in met 54, 58 of 62 zitplaatsen of we vervoeren uw groep met een van onze dubbeldekkers. Deze zijn geschikt voor maximaal 78 of 88 reizigers.

Bovo Tours beschikt over normale touringcars, maar ook luxere VIP-bussen. Wilt u uw groep net even wat luxer vervoeren, dan zetten we dit type bus in. Hierin kunnen we tafels en banken plaatsen. Ook beschikken wij over enkele touringcars die speciaal aangepast kunnen worden voor minder valide reizigers. Zo is er een lift aanwezig die rolstoelen naar binnen kan tillen.

Zoals u ziet, is bij ons veel mogelijk. Wij luisteren naar uw wensen en maken aan de hand daarvan de offerte geheel voor u op maat. Links in het menu vindt u voor iedere type reiziger meer informatie.

Voor meer informatie zijn wij van ma. - vr. van 08.30 tot 18.00 uur te bereiken op 071 – 332 1000 en info@bovotours.nl. U kunt ook direct een offerte aanvragen.